Десерт „Малинова ніжність“

Veröffentlicht von

Якщо Ви думаєте, що для приготування смачного, красивого десерту потрібно володіти неймовірним кулінарним талантом чи даром від Бога, Ви помиляєтесь. Цим рецептом ми готові довести Вам, що Ви в змозі готувати цікаві і швидкі смаколики для Ваших рідних або гостей за лічені хвилини. Ви точно полюбите цей десерт за його простоту – мінімум затрат і інгредієнтів, проте максимум користі і задоволення як від процесу приготування, так і від споживання. Ні, Вам не причулось – десерти можуть бути і корисними. Як Вам поєднання свіжої, соковитої малинки, ніжного йогурту і м’якого домашнього сиру? Звучить здорово і смачно, погодьтесь. Готові записувати? Тоді, приступаємо!

десерт рецепт

Інгредієнти :

– свіжа малина (100 гр.)
– домашній сир (130 гр.)
– йогурт без наповнювачів
– згущене молоко

десерт інгредієнти

Час приготування : 10 хвилин
Кількість порцій : 1

Приготування

Крок 1.

Ретельно переберіть і помийте 50 гр. малини і розділіть її на дві окремі тарілочки. Першу половину ми використаємо для йогурту, а другу – для прикрашення десерту. Необхідно також вміти правильно її обирати – хороші і смачні ягоди мають бути сухими, мати приємний аромат і бути яскраво-червоного кольору. Нам усім відомі корисні властивості малини : вона покращує роботу нервової системи і системи травлення, понижує ризик серцевих захворювань, допомагає при запаленнях. Малину активно використовують при застуді, а жінки обожнюють її за вміст вітамінів А і Е, завдяки яким шкіра стає зволоженою і м’якшою. 

десерт легкий

Крок 2.

Візьміть білий йогурт і ретельно вимішайте його з малиною і згущеним молоком (найкраще – збити в блендері). Натуральний йогурт багатий мінеральними компонентами і вітамінами, які укріпляють кістки і допомагають їм повноцінно розвиватися. Окрім цього, споживання натурально йогурту допомагає при лікуванні молочниці, забезпечує нормальну роботу шлунково-кишкового тракту, виводить з організму зайвий холестерин і є корисним для людей з непереносимістю лактози. Згущене молоко, до речі, теж признано корисним дієтологами (якщо споживати його в розумних дозах). Воно засвоюється швидше, ніж неконцентроване молоко і завдяки високому вмісту білка позитивно впливає на стан м’язів.

десерт простий

Крок 3.

Тоді у нас утвориться такий домашній малиновий йогурт.

десерт апетитний

Крок 4.

Тепер займемося домашнім сиром. Акуратно „ламаємо“ його на маленькі шматочки. Домашній сир є дуже корисним кисломолочним продуктом, оскільки він багатий фолієвою кислотою, білками і вітамінами А, В, Е. Цікаво і те, що амінокислоти в його складі допомагають при захворюваннях печінки, а вітаміни групи В захищають від атеросклерозу.

десерт смачний

Крок 5.

Ось так виглядають готові інгредієнти – їх усього три.

десерт ароматний

Крок 6.

На дно чаші для нашої „Малинової ніжності“ наливаємо йогурт.

десерт ягідний

Крок 7.

Наступним шаром у нас буде домашній сир.

десерт оригінальний

Крок 8.

Тоді додаємо решту йогурту і прикрашаємо малинкою. Неймовірно легкий і поживний десерт готовий. Ну що, переконалися в його корисності? Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert