Десерт „Фруктова спокуса“

Veröffentlicht von

Коли усі основні страви вже прибрані зі столу, настає час найцікавішого і найсмачнішого – десерту, адже без нього точно не обійдеться жоден святковий стіл. І тут господині на повну дають волю фантазії : муси, суфле, торти, морозиво, випічка… Список можна продовжувати вічно. Вміння правильно підібрати десерт при складанні меню – це справжнє мистецтво, проте не менш важливим є мистецтво правильно і смачно цей десерт приготувати. Не забувайте, що при виборі десерту Вам потрібно враховувати подані раніше страви, адже не всі інгредієнти гармонійно поєднуються між собою. Якщо, до прикладу, перед цим Ви балували гостей стравами з тіста, краще не робити вибір в користь випічки – більше підійдуть легкі фруктові десерти. Ми пропонуємо Вам чудовий рецепт десерту з пудингом, печивом, фруктами і медом – чим не ідеальний варіант для чаювання? Готується такий десерт менше десяти хвилин, проте Ви точно здивуєтесь, яким смачним може бути таке банальне, на перший погляд, пригощення.

десерт рецепт

Інгредієнти :

– печиво „До кави“ (100 гр.)
– одне велике яблуко
– маленьке гроно винограду
– молочний пудинг
– мед

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 2
Час приготування однієї порції : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Підготуйте попередньо куплений чи власноруч приготовлений молочний пудинг. 

десерт смачний

Крок 2.

Тоді займемося фруктами. Ретельно помийте виноград і кожну виноградинку розріжте надвоє, вийнявши кісточки. Виноград підвищує захист організму від стресу, позитивно впливає на нервову систему, відновлює сили та енергію і знімає втому.

десерт оригінальний

Крок 3.

Те саме робимо і з яблуком – миємо і нарізаємо маленькими кубиками так, щоб їх розмір відповідав розміру виноградинок. Яблука є дуже корисними, оскільки містять вітаміни, йод, селен, кальцій і цинк. Усі ці елементи додають нам життєвих сил, покращують роботу мозку і укріплюють серцево-судинну систему.

десерт апетитний

Крок 4.

Підготуйте печиво „До кави“ (або ж будь-яке на Ваш смак, головне, щоб воно гарно кришилось).

десерт поживний

Крок 5.

Дрібно покришіть печиво : помістіть його в поліетиленовий пакет і декілька разів пройдіться по ньому скалкою.

десерт легкий

Крок 6.

Останнім кроком буде підготування меду. Мед вважається найдревнішим смаколиком, а його корисні властивості відомі абсолютно усім. Він є найбагатшим джерелом вітамінів, мінералів і мікроелементів. Мед легко засвоюється і, на відміну від цукру, не шкодить зубній емалі. Споживання меду сприяє підвищенню імунітету, запобігає порушенню роботи шлунку і укріпляє кістки (завдяки вмісту кальцію). Мед сприяє швидшому одужанню організму при простудних і вірусних захворюваннях, а також його рекомендовано людям, хворим на діабет.

десерт простий

Крок 7. 

Тепер залишилося лише сформувати наш десерт. Для цього викладаємо на дно молочний пудинг і засипаємо покришене печиво, зверху додаємо фрукти і поливаємо усе медом. Після цього можете прикрасити десерт збитими вершками і фруктами, якщо залишились. Вуаля! Така смакота так і манить скуштувати її, та й часу пішло зовсім небагато. Тому, накривайте на стіл, заварюйте чай і кличте рідних – смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert