Десерт „Солодка парочка“

Veröffentlicht von

Давненько ми готували для вас цей рецепт десерту. А ось і нагода, не за горами чудове свято. Ще якось цей десерт ми смакували у чудової всіма знаної весільної кухарочки. Вона готувала його для своїх молодят – сина і невістки. Дуже вже їй хотілось показати свої кулінарні навички. І їй це вдалося. Вона швиденько принесла всі інгредієнти та взялася до роботи. Її вправні руки робили дива. Не пройшло багато часу, як суперпопулярний десерт був готовий. Ви собі не уявляєте, який аромат наповнював кімнату коли вона готувала цей чудо смаколик. З великим захопленням ми смакували неймовірно красивий, соковитий, і ароматний десерт, що записали собі рецепт і сьогодні з вами ділимося. У захваті від нього і діти й дорослі, не говорячи уже про любителів солодких страв.

десерт смачний

Нам знадобляться такі складники:

Сир кисломолочний – 100 грамів

Чорний шоколад – 2 шматочки

Печиво «До кави» – 50 грамів

Вершкове масло – 1 столова ложка

Згущене молоко – 1 столова ложка

десерт складники

Корисні властивості продуктів. Такі ласощі, як згущене молоко, нам відомі ще з раннього дитинства. Часто купували цей смаколик у магазині, а з часом навчилися його готувати вдома, і він не поступається магазинному продукту. Згущене молоко з багатьох видів ласощів найкорисніше. Воно багате на кальцій і молочний білок, без усіляких хімічних добавок, без барвників, таких які є в мармеладі, тістечках, цукерках. Лікарі дієтологи не рекомендують багато вживати солодощів, оскільки вони шкідливі для нашого здоров’я. Вони мають на увазі та згущене молоко. Взагалі радять тільки, щоб добова норма не перевищувала двох чайних ложок такого молока. А якщо ви не можете відірватись від банки згущеного молока та все молоко з’їсте, то ваш організм поповниться величезною кількістю поживних калорій і це призведе до збільшення ваги. Але молоко має і мінус у своїй поживності, це те, що дуже багато цукру і воно жирне, і треба його вживати з обережністю для свого здоров’я. Ще одна для вас порада. Якщо ви згущене молоко купляєте у магазині треба дивитись на термін придатності. Але буває і таке, що ви відкрили банку, а зверху є кристалики цукру то не вживайте це молоко, воно не гоже для споживання. Не менш важливий і багатий на вітаміни чорний шоколад, який входить у склад нашого десерту. Гіркий, темний, чорний – це все про чудовий ароматний шоколад. Цей вишуканий вид ласощів популярний у цілому світі й без якого не обходиться безліч солодких страв. Чорний шоколад є цінним джерелом вітамінів та корисних речовин які збагачують наш організм. Чорний шоколад корисний як для жінок, так і для чоловіків, лише треба його вживати в помірній кількості.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку готуємо сирну масу. Беремо глибоку тарілку і викладаємо у неї кисломолочний сир, згущене молоко (порада: щоб вибрати якісний продукт уважно читайте склад, він має містити тільки цукор і молоко, якщо є домішки, краще не беріть, далі гляньте на дату виготовлення і термін придатності, і обов’язково зверніть увагу на тару, чи вона не пошкоджена або здута)й половину столової ложки вершкового масла, збиваємо все блендером в однорідну масу.

десерт смачний

2. Тепер візьміть печиво, натріть його на дрібній терці, потім додайте до нього вершкове масло, все добре перемішайте.

десерт приготування

3. Формуємо десерт. Беремо склянку для десерту, спочатку наповнюємо її сумішшю печива і масла,

десерт простий

потім додаємо сирної маси,

десерт ароматний

прикрашаємо зверху натертим шоколадом і одним цілим шматочком шоколаду. Десерт оригінальний, вишуканий, смачний, ніжний готовий до подачі на святковий стіл. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert